Eerdere producties

We hebben al verschillende mooie producties met maatschappelijke thema’s mogen uitvoeren. Benieuwd welke dit zijn?
Bekijk hier het overzicht van deze producties

‘Vlucht, kan de Geschiedenis ons leren?’

Een productie in het kader van het thema ‘Vluchten 100 jaar geleden (Belgische vluchtelingen in de 1e Wereldoorlog naar Nederland) in relatie tot het huidige vluchtelingenvraagstuk’.
Deze productie was in samenwerking met het Talencentrum Amersfoort waarbij gevluchte kinderen met een status uit verschillende landen als Syrië, Irak en Ghana samenwerkten met kinderen van tien diverse scholen uit de regio Amersfoort, Zeist en Utrecht.

‘De Prémiere’

Een theaterstuk t.b.v. voorlichting voor jongeren in het kader van donorregistratie.
Deze voorstelling kwam tot stand dankzij bijdragen van ‘Stichting Transplantatie Nu’ en de Nederlandse Nierstichting.

‘West Side Story’

Er werd een lessenpakket ‘Verdraagzaamheid’ rondom dit musicalproject ontwikkeld. Een tijdloos thema met een verhaallijn gericht op de sociale problemen van rivaliserende jeugdgroepen in combinatie met de liefde voor iemand uit een ‘andere cultuur’.

‘Tweestrijd’

Deze productie gaat over Dromen naleven, talenten ontwikkelen, paden kiezen gevaren overwinnen en het recht van onderwijs voor alle jongeren!
Bekijk hieronder de video voor een mooie impressie:

Wij doen mee met de Rabo Club Support van de Rabobank. Als je op ons stemt, dan maken wij kans op steun vanuit de Rabobank, zodat we nog meer van deze mooie producties kunnen maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *