SPONSORAVOND AMERSFOORTSE ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN!

Door eerdere ervaringen met goede doelen en bijzondere samenwerkingen zoals met: De Nierstichting, Stichting Transplantatie Nu, Stichting De Wielewaal, Stichting Heppie en het Talencentrum ontstond het idee voor een eigen stichting om ons op die manier nóg meer in te kunnen zetten voor het ontwikkelen van educatieve theaterproducties voor jongeren uit de regio!.

Het sponsoren van een Culturele ANBI biedt extra belastingvoordeel!

Bij giften aan een culturele ANBI mag u 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting. Bedrijven die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Als u onze maatschappelijke initiatieven een warm hart toe draagt en onze producties waardeert, willen wij om uw steun vragen en u van harte uitnodigen voor deze avond op 10 februari vanaf 19.00 uur in de Theaterplaza van het Cultuurhuis aan de Coninckstraat 58 (Naast Theater Flint) in Amersfoort!

U kunt zich aanmelden via info@springplankproducties.nl o.v.v. Sponsoravond Stichting Springplank Producties en we verwelkomen u graag op 10 februari onder het genot van een hapje en een drankje vanaf 19.00 uur in het Cultuurhuis Amersfoort! Tot dan?!


Suzette Demeijer-Buringa – Bestuur (Secretaris)
Stichting Springplank Theater Producties